Till salu

Vårdinrättningar säljes

Psoriasisföreningen i Stockholms län har bedrivit psoriasisvård vid fyra mottagningar i Stockholms län. Verksamheten har det senaste året haft cirka 5 000 patienter och som gjort cirka 70 000 patientbesök. Föreningen har försatts i konkurs varför de fyra mottagningarna nu överlåtes antingen var för sig eller alla fyra tillsammans.

Överlåtelsen sker som en vanlig inkråmsaffär där en förvärvare köper inventarier och lager samt hyresavtal med de eventuella investeringar som gjorts i lokalerna. Inga skulder följer dock med utan alla dessa stannar i konkursen. Mottagningarna är belägna Södertälje, Sjöstaden, Sundbyberg och Norrtälje.

För ytterligare information kontakta konkursförvaltaren Ulf Norin per e-post ulf.norin@heilborns.se och telefon 0155-45 56 17.

 

Källan Restaurang och konferens

Restaurang och konferensanläggning med två separata omklädningsrum med duschar och bastu samt gemensamt relaxutrymme på Jogersö i Oxelösunds kommun överlåtes.

Matkreatören i Jönåker AB har drivit Källan Restaurang och konferens sedan sommaren 2019. Bolaget har även drivit restaurangverksamhet i Linköping som gått med underskott och lett till att bolaget försatts i konkurs.

Restaurang- och konferensrörelsen i Oxelösund säljs nu av konkursboet som en inkråmsöverlåtelse där köparen förvärvar de inventarier och lager som konkursbolaget ägt samt övertar hyresavtalet för verksamhetslokalerna. En köpare av rörelsen tar inte över några skulder från konkursbolaget.

Verksamhetslokalerna består av restaurang- och konferensbyggnaden om cirka 470 kvadratmeter samt ett strandcafé om cirka 20 kvadratmeter vid vattnet på den närliggande badplatsen. Hyran uppgår till cirka 8 000 kr per månad. Restaurangdelen har de senaste åren omsatt mellan och 2,4 och 3,2 mkr per år. Strandcaféet har varit uthyrt de senaste åren.

Det bedöms finnas stor utvecklingspotential inom catering och arrangemang för grupper där det unika läget vid havet med Jogersöbadet och friluftsområden i direkt anslutning har stor dragningskraft.

Rörelsen säljes till högstbjudande.

Vid frågor och för visning kontakta konkursförvaltaren Ulf Norin via telefon 0155-45 56 17 eller e-post ulf.norin@heilborns.se Bud emotses senast den 18 februari 2024 per e-post.

 

Salladsbar och café i Linköping

Salladsbar och café i fantastiska lokaler i området Ebbepark i centrala Linköping.

Matkreatören i Jönåker AB har sedan hösten 2021 drivit Ebbes salladsbar & café i det nya innerstadsområdet Ebbepark. Bolaget har även drivit två andra restaurangrörelser i Sörmland och försattes på egen begäran i konkurs den 29 januari 2024.

Restaurang- och caférörelsen i Ebbepark  säljs nu av konkursboet som en inkråmsöverlåtelse där köparen förvärvar de inventarier och lager som konkursbolaget ägt samt övertar hyresavtalet för verksamhetslokalerna. En köpare av rörelsen tar inte över några skulder från konkursbolaget.

Verksamhetslokalerna ligger i den gamla repfabriken som genomgått en omvandling till fantastiska verksamhetslokaler med bl.a. en stor träningsanläggning och kontor. Restauranglokalen omfattar cirka 160 kvadratmeter med entré dels ut mot Marianne Richters torg mitt i området, dels mot en stor atriumgård. Hyran uppgår till cirka 41 000 kr per månad. För mer information om området Ebbepark se https://www.ebbepark.se/omradet

Rörelsen säljes till högstbjudande. Vid frågor och för visning kontakta konkursförvaltaren Ulf Norin via telefon 0155-45 56 17 eller e-post ulf.norin@heilborns.se Bud emotses senast den 13 februari 2024 e-post.